Udhëheqja fillon me njohjen e vetes…

Kur më kërkohet të marr një rol udhëheqje, përjetoj dy emocione: jam i gëzuar që më kërkojnë të udhëheq dhe jam në ankth nëse jam në gjendje të bëj një punë të mirë. Njëherë thashë po për një propozim në një rol udhëheqje dhe pastaj menjëherë më pas kisha ndjenjën e tmerrshme se nuk do t’ia dilja mbanë. Ajo lloj …