Konkursi i ri – Botimet Jeta e Re

Pas suksesit të edicionit të parë të konkursit të Botimeve Jeta e Re, konkurs i cili u mbajt vitin e kaluar në Nëntor-Dhjetor, po ofrojmë përsëri një mundësi tjetër për të interesuarit që të mund të fitojnë çmime… vetëm duke lexuar libra dhe menduar mbi përmbajtjen e tyre! Na vizitoni në panairin e librit (Pallati i Kongreseve, kati 2, pranë …

Ese nga Xhilda

Shënim: Po botojmë esetë pjesëmarrëse në konkursin e organizuar nga Botimet Jeta e Re. Esetë janë dërguar nga individë me profesione të ndryshme, nga disa prej qyteteve të Shqipërisë dhe për arsye të korrektësisë me publikun, po i botojmë esetë siç kanë ardhur pa redaktime. Eseja e mëposhtme botohet jo me emrin e plotë të autores, në mbështetje të kërkesës …

A do të fitosh një iPad2?

… ose 200 Euro, ose 100 Euro? Botimet Jeta e Re jua jep këtë mundësi. Blini librin “Zot, Gënjeshtar, apo i çmendur” në stendën tonë në panairin e librit ose tek zyrat e Institutit Jeta e Re prapa TVSH-së. Lexoni librin. Shkruani një ese duke hedhur mendimet tuaja rreth librit – mund të jetë një kritikë për librin, një vlerësim, një …