Udhëheqja fillon me njohjen e vetes…

Kur më kërkohet të marr një rol udhëheqje, përjetoj dy emocione: jam i gëzuar që më kërkojnë të udhëheq dhe jam në ankth nëse jam në gjendje të bëj një punë të mirë. Njëherë thashë po për një propozim në një rol udhëheqje dhe pastaj menjëherë më pas kisha ndjenjën e tmerrshme se nuk do t’ia dilja mbanë. Ajo lloj …

Filmi i Jezusit (shqip)

Filmi i Jezusit është një film dokumentar mbështetur mbi Ungjillin e Lukës. Ndoshta filmi më i ndjekur në botë rreth Jezusit, me një audiencë prej miliarda njerëzish, i përkthyer në më shumë se 1400 gjuhë e dialekte në botë. Shijojeni në shqip edhe na kontaktoni nëse keni pyetje rreth filmit.

Fituesit e Konkursit

Konkursi ynë është mbyllur. Tashmë fituesit i kanë çmimet e fituara në duart e tyre. Çmimet u dhanë në një takim të këndshëm e të ngrohtë – si mes miqsh të bashkuar pas të njëjtit libër – në datën 20 Dhjetor 2011. Çmimet u dorëzuan nga të gjithë anëtarët e jurisë, që kryesohej nga Prof. Dr. Gjergj Sinani, profesor filozofie …

A do të fitosh një iPad2?

… ose 200 Euro, ose 100 Euro? Botimet Jeta e Re jua jep këtë mundësi. Blini librin “Zot, Gënjeshtar, apo i çmendur” në stendën tonë në panairin e librit ose tek zyrat e Institutit Jeta e Re prapa TVSH-së. Lexoni librin. Shkruani një ese duke hedhur mendimet tuaja rreth librit – mund të jetë një kritikë për librin, një vlerësim, një …