Mire se erdhet te Botimetejetes.com

IJR Botimet – janë dega e botimeve të organizatës Instituti Jeta e Re. Ne sjellim libra dhe burime në shqip për të ndihmuar shqipfolësit të gjejnë përgjigje për pyetjet rreth aspektit social dhe shpirtëror të njeriut. Na kontaktoni nëse keni interes për botimet tona ose keni pyetje për realitetin shpirtëror të besimit!

Na shkruani!

Jezusi ose ishte genjeshtar, ose ishte i cmendur, ose ishte ZotC. S. Lewis